Free express shipping on orders over € 100 / International over € 200

Over ons

Fietsen, “de mooiste sport die er is”, in je meest stijlvolle outfit beoefenen, dat is het mooiste wat er is! Dit is ook meteen waar de technical bikewear van B and B voor staat. Of het nu om de B and B collection line of om de B and B teamwear gaat, telkens staat hier een stijlvolle uitstraling centraal.
Als jouw persoonlijke couturier is er de keuze om de eigen B and B “pret à porter” collection line te volgen of om samen met u een mooie en functionele “ready to fit” teamoutfit te ontwerpen. Op die manier maken we samen een duidelijk verschil met de rest van het wielerpeloton.
B and B technical wear maakt niet enkel gebruik van de evolutie van de allernieuwste stofsoorten maar ook qua design willen wij top zijn. Om je sponsors optimaal en op een stijlvolle manier tot hun recht te laten komen is het design van jouw B and B teamkleding onze grootste zorg. Fietsclubs worden geacht om als ambassadeurs van hun sponsors te fungeren dus aan hun voorkomen schenken wij als jouw persoonlijke couturier daar dan ook meer dan voldoende aandacht aan. Om tot dit resultaat te komen begeleiden we samen met u, van ontwerp tot eindproduct, het gehele evoluerende productieproces. Met een 100% “Made in Italy” label is de kans op een geslaagde teamoutfit dan ook zeer reëel. De volgende pagina’s van deze digitale catalogus laten je toe om hieromtrent alle info op een gebruiksvriendelijke manier te verzamelen. Samen gaan we voor het beste dat er in fietskleding beschikbaar is! You and B and B, two elements one vision!

Wie B and B is
B and B is een nog jong fietskledingmerk dat weliswaar van heel wat professionele ervaring kan gebruik maken. Door de praktische ondervinding van zijn oprichters, de ex wielrenners Christophe Brandt & Gregory Barras, wordt de B and B fietskleding in de eerste plaats met een kritisch oog voor detail ontwikkeld. Bij elke opdracht leggen zij telkens weer hun eigen passie voor het ontwikkelen van de beste fietskleding in hun werk.

Wat B and B doet
De missie van de makers van B and B is om elkeen op een stijlvolle manier te laten fietsen. Iedereen die zich met de fiets op weg begeeft moet er zich van bewust zijn dat dat best in een mooi en modieus geheel wordt beleefd. Met hun uitmuntende service en hedendaagse visie wenst B and B hieraan zijn bijdrage te leveren. Alle B and B modellen worden vanaf eigen design in de bakermat van de fietskleding, Italia, ontwikkeld. Deze combinatie resulteert in het beste wat men van de B and B fietskleding kan verwachten.

Het B and B teamwork
Wij ontwerpen samen met u een mooie en functionele teamoutfit en maken zo het verschil met de rest. B and B fietskleding maakt niet enkel gebruik van de evolutie van de allernieuwste stofsoorten maar ook qua design willen wij top zijn. Om de sponsors optimaal en op een stijlvolle manier tot hun recht te laten komen is het design van de B and B teamkleding onze grootste zorg. Fietsclubs worden geacht om als ambassadeurs van hun sponsor te fungeren dus aan hun voorkomen schenken wij dan ook meer dan voldoende aandacht. Om tot dit resultaat te komen begeleiden we samen met u, van ontwerp tot eindproduct, het gehele evoluerende productieproces. Met een 100% “Made in Italy” label is de kans op een geslaagde teamoutfit dan ook zeer reëel.