Free express shipping on orders over € 100 / International over € 200

Algemene voorwaarden

CONTACT
U neemt contact met ons op om een afspraak vast te leggen zodat wij onze collectie kunnen toelichten.
Onze medewerkers helpen u graag met meer informatie betreffende prijzen, werkwijze, ontwerp, kledij en gebruikte materialen
Gregory Barras : gregory@b-and-b.be -- +32 476 980 954
Christophe Brandt : christophe@b-and-b.be -- + 32 477 585 989

OFFERTE
Na overleg van de gekozen artikelen ontvangt u van ons een vrijblijvende en duidelijke prijsofferte.

ONTWERP
Na goedkeuring van de offerte zal er door onze eigen design studio een uniek ontwerp gemaakt worden met de door u aangegeven suggesties. In tegenstelling tot onze collega’s werken wij niet met standaard ontwerpen waaruit u kan kiezen. Elk ontwerp wordt van nul af aan opgebouwd. Zo rijdt ieder team rond in zijn unieke teamkleding Kiest u ervoor om zelf te ontwerpen mag u ons uiteraard uw ontwerp bezorgen. De logo’s dienen aangeleverd te worden in .ai (illustrator) of .eps (illustrator). PDF bestanden mogen ook aangeleverd worden mits ingesloten vector bestanden. Bestanden aangeleverd in .jpg, .bmp, .gif, .... etc zullen moeten worden omgezet in vectoriele bestanden en kunnen een extra kost teweegbrengen. Voor onze unieke ontwerpen betaalt u NIETS ! Ook alle clichékosten zijn GRATIS. U betaalt enkel uw kledij. Het aantal kleuren dat gekozen wordt voor uw ontwerp is ONBEPERKT. Zo kan elke sponsor in zijn eigen huisstijl op de outfit komen.

AANBOD
Op de website vindt u een overzicht van onze artikelen.

AANTALLEN
Per item categorie dient er een minimum van 11 stuks bestelt te worden. Voor aantallen beneden 11 stuks zal er telkens een eenmalige kost van € 60 per item categorie aangerekend worden.

PRODUCTIE
Na de goedkeuring van het ontwerp en de definitieve offerte zal er een voorschotfactuur opgestuurd worden voor de helft van het bedrag. Bij ontvangst van de betaling zal de productieperiode van 8 tot 10 weken gestart worden.

MATERIALEN
B and B Technical Wear staat garant voor 100% Made in Italy. Voor het fabriceren van alle B and B Technical Wear worden uitsluitend stoffen met het Oeko-Tex® Standard 100 certificaat gebruikt. Dit certificaat wordt enkel verkregen door stoffen die op een ecologische manier tot stand zijn gekomen. Zo veroorzaken de door B and B gebruikte stoffen bij rechtstreeks contact met de huid geen irritatie waardoor er tijdens het dragen van de fietskleding ook geen enkel nadelig probleem kan ontstaan. Om voor alle zekerheid aan de strengste eisen van het ecologische Oeko-Tex label te kunnen voldoen worden de stoffen bovendien in eigen beheer gefabriceerd.

PASKLEDIJ
Nieuwe kleding dient natuurlijk gepast te worden. Wij bezorgen u onze paskledij in verschillende maten. Zo kan u ons een tabel bezorgen met een overzicht van de gekozen artikelen en overeenkomstige maten

LEVERING
U wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer uw teamkleding klaar is. We vragen u het resterende bedrag over te schrijven zodat na ontvangst van de betaling de goederen kunnen opgestuurd of afgehaald worden.